top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 63 from stage USA 🇺🇸

85km and 430 altimeters

After 2 days of rest in Vegas Nevada it was time to resume the journey and cycle towards the end point…mentally heavy because of my thoughts that go out to the ex father-in-law who is dying and is of course the grandfather of my 4 daughters…here I wish all the strength needed to my children and close relatives of Jan van de Bakker who used to run the warm bakery in the Kerkstraat van Eksel together with Annie's wife!!! In this situation my journey is hard and extra heavy and you feel that you are far from home, the longing for home is huge!!! I want to give hugs to everyone I love…

Lots of love from me…and see you soon!

85km en 430hoogtemeters

Na 2 dagen rust in Vegas Nevada was het weer tijd om de reis te hervatten en richting eindpunt te fietsen…mentaal zwaar omwille van mijn gedachten die uitgaan naar de ex schoonvader die op sterven ligt en is natuurlijk de Opa van mijn 4 dochters…bij deze wens ik alle sterkte die nodig is aan mijn kinderen en naaste familieleden van Jan van de Bakker die vroeger samen met Annie zijn vrouw de warme bakkerij in de Kerkstraat van Eksel uitbaatte!!! In deze situatie is mijn reis hard en extra zwaar en voel je dat je ver van huis bent, het hunkeren naar thuis is enorm!!! Ik wil het liefst van al iedereen die ik liefheb een knuffel geven…

Veel liefs van mij…en tot snel!42 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page