top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 56 from stage USA 🇺🇸

103km 250hoogtemeters

Van Phoenix naar Wickenburg Arizona

After a resting day it’s always difficult to find that rhythm back! When I left after saying good bye and thanking Tom for his hospitality I need to go back 3 times because I forgot my gloves and heartbeat belt!!! I did stopped by Bike Barn Phoenix for buying new shoes but they didn’t have my size, I’m having small feed 40 eur size! But they connected me with Garmin Support USA 🇺🇸 and you they take the time to solve problems and find solutions…big differences with the support experience I’m going true in my country, sorry but I’m honest about it.

Lost time and could go on with my journey at 11:30h After 2 hours cycling with wind in the back and then a break for eating a delicious burrito😋after that it started getting little flowly uphill and wind turned in to my face. Finally I made it to Wickenburg and stopped at a hotel…could eat my Subway sandwich, take care of my laundry and worked on my laptop.

Global Gree

103km 250 hoogtemeters

Van Phoenix naar Wickenburg Arizona

Na een rustdag is het altijd moeilijk om dat ritme terug te vinden! Toen ik wegging na afscheid te hebben genomen en Tom te bedanken voor zijn gastvrijheid, moet ik 3 keer teruggaan omdat ik mijn handschoenen en hartslagband ben vergeten! ! ! Ik stopte bij Bike Barn Phoenix voor het kopen van nieuwe schoenen, maar ze hadden mijn maat niet, ik heb een kleine voermaat van 40 eur! Maar ze brachten me in contact met Garmin Support USA 🇺🇸 en jij, ze nemen de tijd om problemen op te lossen en oplossingen te vinden... grote verschillen met de ondersteuningservaring Ik ga waar in mijn land, sorry maar ik ben er eerlijk over.

Tijd verloren en kon om 11.30 uur verder met mijn reis. Na 2 uur fietsen met wind in de rug en dan een pauze om een ​​heerlijke burrito te eten, daarna begon het een beetje vloeiend bergopwaarts te worden en de wind in mijn gezicht. Eindelijk bereikte ik Wickenburg en stopte bij een hotel ... kon mijn Subway-broodje eten, mijn was doen en op mijn laptop werken.

Global Greetz

58 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page