top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 54 from stage USA 🇺🇸

200km 350height meters

From Tucson to Phoenix Arizona

Good night's sleep in a cheap motel and at 8:00 in the morning on my bike to Phoenix what my goal was I didn't know then that I would make it but after 14 hours of cycling I got there, I was also sure that I a friend could sleep. Tom Stober whom I hadn't seen for 20 years and that was from the time of my professional BMX career! The drive was beautiful through the Arizona landscape and weather was great too! 3 shifts and the last one was a 5 hour night ride and also the longest ride since I started my project Ride-up! Yes we did it!!! I also feel the end of my trip USA and the motivation to go there is unstoppable… my immune system is better again and I feel the strength increasing, Blessed.

Global Greetz

200km 350hoogtemeters

Van Tucson naar Phoenix Arizona

Goede nachtrust in goedkoop motel en om 8:00h s’morgens op de fiets richting Phoenix wat mijn doel was ik wist toen nog niet dat ik het zou halen maar na 14 uur fietsen was ik er toch geraakt, ik wist ook zeker dat ik bij een vriend kon slapen. Tom Stober die ik 20 jaar niet meer gezien had en dat was geleden van in de tijd van mijn professionele BMX carrière! De rit was prachtig door het landschap van Arizona en weer was ook super! 3 shiften en de laatste was een nachtrit van 5 uur en tevens ook de langste rit sinds ik gestart ben met mijn project Ride-up! Yes we did it!!! Ik voel het einde van mijn trip USA ook aan en de motivatie om doe te gaan is niet te stoppen…mijn immuunsysteem is ook weer beter en voel de kracht toenemen, Zalig.

Global Greetz
49 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page