top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 5 (60Km)

Day 5: sleeping well on the sofa with Anton and Emma. Because they went out to work early, I could quietly clean everything from bags and utensils as well as wash my clothes once. I also had WiFi and worked on a website and checked emails and was ready to leave at 1pm! It was a long way but it was well worth it! Towards the end of the day there was a first setback and I lost a stainless steel drinking bottle with 2 liters of water ๐Ÿ˜  and the route was not what I expected GPS sent me along a dangerous road and had to deviate from the route for my safety me in a forest somewhere! Finally ended up on a field and set up camp! We'll see the rest tomorrow

https://journi-alternate.app.link/3JbLD7OK3fb


Dag 5 : goed kunnen slapen op zetel bij Anton en Emma. Omdat ze al vroeg uit werken gingen kon ik rustig alles eens goed zuiver maken van bags en gerief als ook mijn kleren een keer wassen. Ik had ook WiFi en heb aan website gewerkt en mails nagekeken en was weer klaar om te vertrekken om 13u ! Het was een eindje om maar dat was het zeker waard! Tegen het einde van de dag is er een eerste tegenslag geweest en heb een rvs drinkbidon met 2 liter water verloren ๐Ÿ˜  en was de route niet wat ik verwacht had gps stuurde mij langs gevaarlijke weg en moest van de route afwijken voor mijn veiligheid en zo belande ik in een bos ergens! Uiteindelijk op een veld uitgekomen en mijn kampje opgeslagen! De rest zien we morgen weer

https://journi-alternate.app.link/3JbLD7OK3fb
14 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page