top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 36 from stage USA 🇺🇸

Day 36 from stage USA

56km 330 altimeters

From Hext to San Angelo Texas.

What a day after a night in the fire station I could go to Joe&Pat again for a delicious breakfast and a nice chat. I asked for my bill but I didn't have to pay anything, wow

Then say goodbye to these blissful people.

To continue my journey crossing some beautiful rivers was the Max! Soon I found out that my back abroad was about to explode…but 50Km further the tire got very hot !!! I spoke to a man in a pickup and told my story and the tire had to be repaired plus wanted to find a new one that day as a spare before I hit the real desert, you see! But Patrick was willing to take me to a hotel in San Angelo where I could repair my bike and buy spare parts. Mission accomplished and another real bed…King size!!! After a lovely phone call with a loving girlfriend I went to dinner with pintj56km 330 hoogtemeters

Van Hext naar San Angelo Texas.

Wat een dag na een nacht in de brandweerkazerne kon ik weer terecht bij Joe&Pat voor een heerlijk ontbijt en nog een gezellige babbel. Ik vroeg mijn rekening maar ik hoefde niets te betalen, wow 🤩

Dan maar afscheid nemen van deze zalige mensen.

Om mijn reis verder te zetten enkele prachtige riviertjes oversteken was de Max! Al snel kwam ik erachter dat mijn achter buitenland op springen stond…doch 50Km verder werd de band heel heet !!! Ik sprak een man in een pickup aan en vertelde mijn verhaal en de band moest gerepareerd worden plus wou die dag nog een nieuwe vinden als reserve vooraleer ik de echte woestijn in trek, snappie! Maar Patrick was bereidt mij naar een hotel in San Angelo te brengen waar ik mijn fiets heb kunnen repareren en reserve spullen heb aangeschaft. Missie volbracht en nog eens een echt bed…Kingsize!!! Na een heerlijk telefoontje met liefdevolle vriendin ben ik gaan eten met pintje51 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page