top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 12 (80Km)

The rain is my worst enemy here in France !!! This morning was able to start fairly dry and it stayed that way until late afternoon. But the rain gets me quite frustrated because it is not fun to get wet and because of that I cannot operate my gears knowing that I have 90kg and that it is hill after hill that I have to cross !!! I have traveled 80Km and came across a bus shelter just when another rain shower arrived and I had dinner and installed my mattress to sleep! It is dry here, so it is good ... tomorrow morning early and continue cycling to Bordeaux with the aim to get there, which is still a good 110km, shouldn't it? Sleep well all🖤


De regen is mijn grootste vijand hier in Frankrijk!!! Deze ochtend dan wel redelijk droog kunnen starten en dat is ook zo gebleven tot in de late namiddag. Maar door de regen raak ik best gefrustreerd omwille dat het niet leuk is om nat te worden en daardoor kan ik mijn versnellingen niet bedienen wetende dat ik 90kg bij heb en dat het heuvel na heuvel is die ik over moet!!! Ik heb 80Km afgelegd en ben een bushokje tegen gekomen net toen er weer een regenbui aankwam en daar heb ik gegeten en heb ik mijn matras geïnstalleerd om te slapen! Het is hier droog dus komt goed uit...morgen vroeg uit de veren en verder fietsen naar Bordeaux met doel om daar te geraken dat is nog een dikke 110km, moet lukken toch? Slaapgoed allen🖤14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page