top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Day 103 (48km 450 vertical meters)

After a rest period of 3 days it was time to travel further, first I did bring my visitor to the airport…a pit stop for the bike and then into the mountains away from Sofia! Once back in the rhythm on the bad roads of Bulgaria I ended up in the village of Vakarel and it was time for food and looking for a place to sleep! At a small supermarket while eating a sandwich I met Boris and thanks to google translate he invited me to sleep at his home, thanks again Boris. Later I got to know his family and treated them with a beer for fun…

Dag 103 (48km 450 hoogtemeters)

Na een rustperiode van 3 dagen was het weer tijd om verder te reizen, na het brengen van mijn bezoek naar de luchthaven … een pitstop voor fiets te optimaliseren en dan de bergen in weg van Sofia! Eenmaal terug in het ritme op de slechte wegen van Bulgarije ben ik beland in het dorpje Vakarel en was het tijd voor eten en het zoeken van slaapplaats! Bij een klein superette tijdens hey eten van een sandwich heb ik Boris leren kennen en dankzij google translate nodigde hij mij uit om bij zijn thuis te slapen, thanks again Boris. Later leerde ik zijn familie kennen en trakteerde ik hun met een biertje voor de gezelligheid…6 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page