top of page
Search
  • Writer's pictureRide-Up

Dag 66 vanaf etappe USA 🇺🇸

128km and 700 altimeters

From Barstow to Littlerock California. But also good legs with a lot of power, my body has been able to recover well. I started the ride on historic Route 66 and coincidentally or not also on day 66! By sitting comfortably on the bike tomorrow I want it to be my penultimate ride I want to reach my destination! On the pier in Santa Monica. The result was much too much for me and the walks over the loss, the victory and the exhaustion in a row...!!! My return tickets have been converted and on 13 February I will land back in Brussels…!

Global Greetz


128km en 700hoogtemeters

Van Barstow naar Littlerock Californië. Maar ook goede benen met veel power, mijn lichaam heeft zich goed kunnen recupereren. Ik begon de rit op de historische Route 66 en toeval of niet ook op dag 66! Door het gemakkelijk en goed te zitten op de fiets morgen ik dat het mijn voorlaatste rit ging worden willen wil ik mijn bestemming bereiken! Op de pier in Santa Monica. Het resultaat werd me vele te veel en de wandelingen over het verlies de overwinning en uitputtingen op rij...!!! Mijn tickets voor terugreis zijn omgezet en 13 februari land ik terug in Brussel…!

Wereldwijde Greetz21 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page